Her på siden vil du kunne få et kort beskrivelse af Pia Lynge Thygesen-Nim

Jeg hedder Pia Lynge Thygesen-Nim og er ejer af Rødovre Zoneterapi.

Jeg er certificeret Master Hypoterapeaut, Master NLP Pratictioner og Hypnose Psykoterapeaut fra Hypnoseskolen. Herudover har jeg taget flere kurser som blandt andet ”Børn og Hypnose” og er uddannet zoneterapeut og øreakupunktør.

Jeg har herudover holdt flere foredrag om mit speciale hypnose og særligt sensitive mennesker. Samtidig er jeg ofte vejleder for elever på Hypnoseskolen i Vanløse.

Jeg har altid arbejdet med mennesker, og kender særligt en del til børn. Når jeg ikke arbejder i klinikken har jeg selv fire børn at se til. Jeg er oprindeligt uddannet pædagog og har arbejdet med dette område i mere end fem år. Du kan finde mine certifikater her.

Det der motivere mig i mit daglige arbejde er lysten til at hjælpe andre. Jeg vil gerne hjælpe mine klienter til en bedre hverdag både psykisk og fysisk, og bliver særligt motiveret af positive forandringer hos mine klienter. Jeg er altid støttende med en særdeles professionel tilgang til mit arbejde. Men hos mig, skal der ikke kun være fokus på behandlingen. Der skal naturligvis være fokus på dig, som kunde. Det er mit mål, at du både finder min behandling behagelig og effektiv, så du har lysten til at komme igen. Jeg er grundig i min behandling, anerkendende, lyttende og frem for alt klar til at hjælpe netop dig. Kontakt mig gerne for mere information om, hvordan jeg hjælpe dig, eller læse mere om de enkelte behandlinger her.