Velkommen hos Rødovre Zoneterapi – en lille klinik i hyggelige omgivelser.

Hos Rødovre Zoneterapi vil du få en seriøs og professionel behandling. Vores behandlinger tager altid udgangspunkt i den enkelte person  og deres behov. Vores mål er, at give dig mere overskud i hverdagen , at give krop og sind energi og hjælpe til en afbalanceret psyke. Hvis du har smerter, har brug for hjælpe til et rygstop, eller brug for en samtale, så ring eller skriv til os, så finder vi i fællesskab ud af, hvad det rette behandlingsforløb er for netop dig.


Klinikken finder du på en stille villavej i et roligt kvarter. Klinikken skal ligesom behandlingerne hjælpe dig til at skabe positive forandringer – og det gøres selvfølgelig i rolige, trygge og behagelige omgivelser. For nogen vil det være grænseoverskridende at lade sig behandle med alternativ  behandling, men vi vil gøre vores til, at du føler dig helt tryg – blandt andet ved den indledende samtale, forventningsafstemning og vi guider dig selvfølgelig gennem hele behandlingsforløbet, du skal nemlig have lyst til at komme igen, hvis behovet opstår.

Vi glæder os til at behandle dig, så kontakt os i dag, så kan du måske allerede få overskud og balance i krop og sind i morgen.

Du finder vores kontaktoplysninger her.

Se vores certificeringer her.