Kort om øreakupunktur:

Her på siden vil du kunne blive klogere på øreakupunktur. Vi svarer på de oftest stillede spørgsmål om øreakupunktur, som for eksempel ”hvordan virker øreakupunktur?”

Hvad er øreakupunktur godt for?

Øreakupunktur er godt for flere problemstillinger.

Øreakupunktur er smertelindrende i det, akupunkturen er medvirkende til at frigive stoffer som adrenalin, kortisol og endorfiner. Derfor er øreakupunktur for eksempel relevant for personer med kronisk hovedpine eller rygsmerter.

Øreakupunktur kan med fordel også bruges ved slankning, allergier, rygestop og rygeafvænning.

Ved behandlinger der indbefatter afhængihed (slankning, rygestop og rygeafvænning) er det dog vigtigt, at du er 100% motiveret – ellers er behandlingen ikke effektiv.

Herudover er øreakupunktur også godt for fordøjelsen og mod kvalme.

Hvordan virker øreakupunktur?

I zoneterapi ses fødderne som et billede eller spejl af hele kroppen. Det samme kan siges om det ydre øre, som også har et slags kort over hele kroppen i sig. Et området i øret svarer derfor til et bestemt område af kroppen. Når nålene sættes i øret, vil de korresponderende med dele af kroppen, der så reagerer positivt.
Øreakupunkturen er medvirkende til at fremskynde kroppens egen healingsproces og er med til at skabe balance og harmoni i kroppen.

Ved øreakupunktur er der ofte særligt fokus på afhængiheds punkter og lungerne, og øreakupunktur er derfor særdeles velegnet til for eksempel rygestopbehandlinger.

Hvor mange behandlinger med øreakupunktur kræves der typisk?

Det er forskelligt fra person til person, hvor mange behandlinger, der kræves. Samtidig afhænger det også af, om behandlingen ønskes grundet rygestop eller smertelindring, og så afhænger det også af, om du har valgt øreakupunktur som selvstændig behandling eller som del af en kombinationsforløb.

Der er også forskel på, om det er til for eksempel smertelindring eller afvænning. Ved afvænning vil du oftest have mindre nåle siddende i øret i længere tid, hvilket derfor vil kræve færre behandlingsgange.
Kontakt Rødovre Zoneterapi så vi i fællesskab kan finde den rette behandling for dig. Du finder vores kontaktinformation her.

Er øreakupunktur ubehageligt?

Vi vil gøre vores til, at du er helt tryg inden behandlingsstart.

Det er meget forskelligt, hvordan vores klienter oplever en behandling med øreakupunktur – nogle oplever en smule ubehag, men oftest er der ingen grund til at være bekymret for at prøve en behandling med akupunktur. Allerede efter 10 -15 sekunder oplever mange en smertelindring og en velbehag i kroppen.

Kan øreakupunktur kombineres med andre behandlingsformer?

Ja, det kan øreakupunktur bestemt. Prøv for eksempel øreakupunktur i forbindelse med massage eller zoneterapi.

Kan alle blive behandlet med øreakupunktur?

Som udgangspunkt kan alle blive behandlet med øreakupunktur. Som nævnt er det dog vigtigt ved rygestop og behandlinger for vægttabt, at klienten er yderst motiveret for den optimale effekt af behandling.

Øreakupunktur er en nænsom behandling, som samtidig er bivirkningsfri, og derfor vil vi hos Rødovre Zoneterapi anbefale øreakupunktur til alle, som reelt ønsker vægttab eller rygestop.

Oplys i alle tilfælde dog gerne eventuelle sygdomme til din behandler inden behandlingsstart, så du er sikret den optimale behandling.

Få mere at vide om øreakupunktur:

Hvis du vil vide mere om øreakupunktur kan dette links være nyttigt:

Bliv klogere på øreakupunktur hos SAB –Sammenslutningen for Alternative Behandlere:

http://alternativ-behandling.dk/pages/behandlingsformer-a-k.php

Eller klik her for at se priserne på øreakupunktur hos Rødovre Zoneterapi