Zoneterapi er en alternativ behandlingsform som kan hjælpe mod stress, virker smertelindrende og afslappende.

Hvad er zoneterapi godt for?

Under en behandling med zoneterapi hos Rødovre zoneterapi er der via fødderne fokus på hele kroppen. En zoneterapeut går ud fra ideen om, at zoner i fødderne er en slags ”kort” over hele kroppen, hvor hver muskel, organ og så videre har et tilsvarende punkt på fødderne. Kroppen og dens mekaniser afspejles altså i fødderne. Med små tryk på relevante punkter (zoner) på fødderne afhjælpes problemerne. Hvilke zoner, der er fokus på, afhænger af klienten. Ømme punkter arbejdes der mere med, idet det er her, at affaldsstofferne primært er ophobet. Men da hele kroppens system hænger sammen, bliver hele kroppen via føddernes zoner behandlet hver gang.

Zoneterapi er godt for dig og dit helbred idet zoneterapi hjælper kroppen af med affaldsstoffer. Samtidig er terapien med til at øge blodgennemstrømningen i kroppen. Det betyder kort fortalt, at næringsstoffer og ilt flyder bedre rundt i kroppen. Du vil med zoneterapi derfor ofte oplevet forøget velvære i kroppen. Zoneterapi kan derfor være effektivt som smertelindring, afslapning og til generelt velvære. Zoneterapi kan for eksempel være relevant for personer som lider af muskelømhed, hovedpine, menstruationssmerter og hormonel ubalance. Kort og godt kan en behandling hos Rødovre zoneterapi være medvirkende at give dig øget fysisk og psykisk velvære og balance.

Sådan foregår zoneterapi hos Rødovre Zoneterapi

Hos Rødovre Zoneterapi vil du opleve, at din behandling med zoneterapi foregår i behagelige og rolige omgivelser. Ved første konsultation er fokus særligt på at afdække dine behov. Det vil sige, at vi her går i dybden med dine udfordringer. Igennem samtalen når vi frem til, hvad du lige præcis har brug for.
Efter samtalen og i de efterfølgende konsultationer, går vi i dybden med behandlingen.
Under selve behandlingen ville du ligge afslappet på en briks, imens vi har fokus på dine fødder. Der bruges ikke andre redskaber til behandling end terapeutens to hænder. Det giver absolut den mest effektive og behagelige behandling.
Efter hver behandling vil du opleve en større ro i kroppen. Samtidig oplever mange, at de får større harmoni, velbehag og mindre stress.

Antallet af behandlinger med zoneterapi, afhænger af problemets art og oprindelse.
Hvis du ønsker den optimale behandling med zoneterapi, vil vi anbefale, at du behandles med zoneterapi en gang om ugen i 4-5 uger. Herefter anbefales en behandling hos Rødovre Zoneterapi en gang hver 14. dag eller månedligt, for at holde kroppen vedlige. Alt efter behov og behandling, kan flere eller færre behandlinger, dog være nødvendige. Derfor behandles alle klienter individuelt efter behov.
Kontakt eventuelt Rødovre Zoneterapi for mere information vedrørende behandling med zoneterapi i forhold til dine behov. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Zoneterapi har følgende fordele

  • Zoneterapi hjælper kroppen med at komme af med affaldsstoffer.
  • Zoneterapi styrker kroppen naturlige balance og styrker immunforsvaret.
  • Zoneterapi hjælper med at øge blodgennemstrømningen.

Du kan se Certifikat for zoneterapi og andre behandlingsformer her. 

Du kan også læse mere om zoneterapi her.