Øreakupunktur er en alternativ behandlingsform, der tager udgangspunkt i ørets triggerpunkter. Øreakupunktur kan være en hjælp i forbindelse med rygestop, vægttab og smertelindring.

Øreakupunktur, Rødovre Zoneterapi tilbyder Øreakupunktur behandlinger mod rygestop og som smerte lindring

Hvad er øreakupunktur godt for?

Øreakupunktur kan med fordel bruges til at afhjælpe flere udfordringer. Øreakupunktur bliver blandt andet ofte benyttet  som hjælp til  rygestop og rygeafvænning, idet øreakupunktur er med til at nedsætte selve rygetrangen.
Hvis du vil have et fuldt udbytte af din rygestop behandling ved hjælp af øreakupunktur er det nødvendigt, at du er fuldstændig engageret i dit rygestop. Du skal selv ønske at stoppe, og du skal have viljen til at stoppe.

Øreakupunktur er herudover effektiv til lindring af kvalme under graviditeter samt som fertilitetsbehandling.  Derudover er øreakupunktur et effektivt redskab til smertebehandling – både kroniske smerte og pludselige opståede smerter, som for eksempel smerter i bevægelsesapparatet eller spændingshovedpine.

Kontakt gerne Rødovre Zoneterapi for en uforpligtende snak om øreakupunktur, og om hvordan vi i fællesskab afhjælper dine problemerDu finder vores kontaktoplysninger her.

Øreakupunktur og triggerpunkter

Øreakupunktur er, som navnet antyder, en behandling med fokus på ørerne, hvor der arbejdes med ørets triggerpunkter. Et triggerpunkt er et område i kroppens muskulatur, som kan forårsage smerte og ubehag. Sådan smerte kan for eksempel opstå ved forkerte arbejdsstillinger, gentagende belastninger eller stress.

I det ydre øre findes der et mikrosystem af vores kroppe. Derfor kan en stimulering på øret påvirke de relevante, udsatte områder, samtidigt med at øreakupunkturen  genopretter kroppens egen healingsproces.
Ved øreakupunktur bliver, en lang række stoffer frigivet i kroppen,blandt andet adrenalin og endorfiner, og det er disse stoffer, som blandt andet er smertelindrende.

Sådan foregår en behandling med øreakupunktur

På vores klinik i Rødovre behandler vi med øreakupunktur således:

Under selve behandlingen ligger du afslappet på en briks.
Det tager cirka 10 minutter at få sat alle nålene i begge øre. Efter et lille stykke tid vil mange opleve ro og afslappelse i kroppen.
Allerede 10-15 sekunder efter at nålen er isat, vil den behandlede opleve en smertelindring.
Øreakupunktur er en nænsom behandlingsform.  Det kan de første par gange dog være grænseoverskridende for nogen, at skulle have sat nåle i kroppen Derfor vil vi selvfølgelig gøre vores til, at du er 100 % tryg, inden selve behandlingen begynder.
Øreakupunktur kan være en selvstændig behandling, men kan også kombineres med for eksempel fysiurgisk massage. Læs mere om Rødovre Zoneterapis andre behandlinger her.

Fordele ved øreakupunktur

  • Øreakupunktur er smertelindrende
  • Øreakupunktur kan være en del af et
    rygestopforløb
  • Øreakupunktur er en nænsom behandlingsform