Hos Rødovre Zoneterapi tilbyder vi nu laserterapi, som en del af vores behandlingsudvalg.

Læs mere om hvad en laserterapibehandling er, og hvorfor du bør prøve laserterapien her på siden

Hvad er laserterapi?

Laserterapi er en mild og helt smertefri alternativ behandlingsform. Laser er en slags lys, som er meget koncentreret. Laserlyset kan bruges som behandlingsform, da det har en evne til at trænge dybt ned i vævet og kan stimulere cellerne. Cellerne bruger så energien fra laserlyset til at sætte gang i reparationsmekaniser. Alt sammen til gavn for kroppen og dens naturlige helingsproces.

Laserterapi hos Rødovre Zoneterapi

Laserterapi er ligesom andre behandlingsformer hos Rødovre Zoneterapi en individuel behandlingsform. Det betyder, at laserterapien hos Rødovre Zoneterapi tager udgangspunkt i den enkeltes behov. Og derfor er to behandlinger med laserterapi hos Rødovre Zoneterapi aldrig ens. Det er samtidig individuelt, hvor mange behandlinger, den enkelte har brug for. Det afhænger blandt andet af problemets karakter, og om det er en akut eller langvarig skade. Vi vil typisk anbefale 1-5 behandlinger afhængig af behov.

En laserterapibehandling tager cirka 15 minutter og kan indgå sammen med andre behandlinger, som eksempelvis massage. Du kan læse mere om Rødovre Zoneterapis andre behandlinger her. Ved en kombination af massage og laserterapi hjælper laseren til en øget blodgennemstrømning i det behandlede område.

Laserterapi hos Rødovre Zoneterapi er ganske ufarligt og helt smertefrit. Det kan være du mærker en svag snurren eller prikker under behandling. Men det forsvinder straks efter endt behandling.

Hvad er laserterapi godt for?

Laserterapi kan med fordel bruges til en bred vifte af skader eller problemer.

Laserterapien er blandt andet godt for at fremskynde kroppens naturlige healingproces. Ved nogle akutte skader har laserterapibehandlinger vist sig at kunne reducere healingtiden med op til 75%.

Laserterapi er blandt andet brugt til at hjælpe healingprocessen her:

  • Forstuvninger
  • Forkølelsessår
  • Musearm
  • Tennisalbue

Laserterapi har vist sig særdeles effektiv til behandling af sportsskader. En behandling af en sportsskader tager typisk 15 minutter, og vi anbefaler at du får en 15 minutters behandling flere dage i træk. Ved at få gentaget opnås en langt hurtige healingproces.

Er en laserterapibehandling farligt?

Nej en behandling med laserterapi hos Rødovre Zoneterapi er ikke farligt. Laser bruges in mange forskellige sammenhæng. Laserbehandling i terapeutisk sammenhæng er kun positiv. Der er ingen risiko for skader, fordi laserstrålen har en spredning. En anden fordel ved laserterapibehandlingen er, at der ingen bivirkninger er. Du kan kortvarigt opleve en forøget irritation eller uro i det behandlede område. Det er helt normalt og forsvinder hurtigt igen (inden for 12-24 timer).

Vi vil dog ikke anbefale cancerpatienter, gravide, epileptikere samt hjertepatienter at benytte laserterapien. Og spørg din egen læge, hvis du skulle være i tvivl, og du kan/bør benytte behandlingsformen.

Kontakt Rødovre Zoneterapi i dag, hvis du vil vide mere om laserterapi eller book en tid til laserterapi allerede i dag. Du finder vores kontaktinformation her.