Japansk lifting er en behagelig og mild ansigtsbehandling, som virker afstressende og udrensende på krop og sjæl.

Japansk lifting er en behagelig og mild ansigtsbehandling, som virker afstressende og udrensende på krop og sjæl.

Hvad er japansk lifting godt for?

Hvis du ønsker en frisk glød, glat ansigt og færre rynker, er japansk lifting helt sikkert noget for dig. Japansk lifting fra Rødovre Zoneterapi kan hjælpe dig godt på vej mod disse mål på en helt naturlig måde uden kemikalier og så videre.

Japansk lifting stammer, som navnet antyder, fra Japan hvor det er en ganske populær behandlingsform hos både mænd og kvinder. Udover de synlige resultater virker japansk lifting udrensende og afstressende. Japansk lifting er altså nydelse for krop og sjæl og en effektiv behandling, hvis du ønsker et naturligt ansigtsløft eller rynkereducering. Efter behandlinger med japansk lifting hos Rødovre Zoneterapi vil du opleve, at dit ansigt forynges. Det vil sige, at rynker, poser under øjnene og andre tegn på, at vi alle bliver ældre, reduceres. Og samtidig vil du opleve, at dit ansigt får mere glød, farve og udstråling. Så prøv en behandling med japansk lifting hos Rødovre Zoneterapi, hvis du vil have lidt luksus i hverdagen, et flottere glød og færre tydelige rynker.

Sådan foregår en behandling med japansk lifting

En behandling med japansk lifting hos Rødovre Zoneterapi er en behagelig og mild behandling, som sætter dig og dit velvære i centrum. Du vil efter behandlingen føle dig afstresset og have ro i hele kroppen. Behandlingen med japansk lifting er en slags kombinationsbehandling med fokus på hoved og ansigt. Behandlingen begynder med en afrensning af ansigtet efterfulgt af to slags naturlige masker. Herefter vil du få massage: en hovedbundsmassage og en dybdegående ansigtsmassage. Massagen vil selvfølgelig blive tilpasset dig og dine behov, så du kan få den mest afslappende og afstressende oplevelse mulig. Massagen vil hjælpe musklerne i ansigtet med at slappe af. En vigtig del af ansigtsmassagen er lymfedræning, som hjælper til at udskille af affaldsstoffer. Lymfedræningen sker automatisk under massagen, når der masseres på et af de seks lymfepunker, som vi har i ansigtet. Slutteligt bliver dit ansigt smurt ind i hybenkerneolie for at give din hud ekstra fugt.

Vi anbefaler, at du drikker rigeligt med vand før og efter behandlingen, for at du optimalt kan udskille alle de affaldsstoffer, som kroppen afgiver under behandlingen.

For at opnå det bedste og mest synlige resultat vil vi anbefale at tage mindst fem behandlinger.  Japansk lifting kan dog også sagtens bruges som en enkeltstående behandling, da behandlingen virker udrensende, præcis ligesom zoneterapi er det.

 

Japansk lifting har følgende fordele

  • Japansk lifting er afstressende
  • Kan være medvirkende til at reducere rynker
  • Er en behagelig behandlingsform
  • Udrenser kroppens affaldsstoffer
  • Giver ansigtet glød og udstråling på ny

 

Book en tid til japansk lifting her.

Eller se Rødovre Zoneterapis andre behandlingsformer her.