Rødovre Zoneterapi tilbyder fysiurgisk massage som afspænder muskler, giver ro og en behagelige fornemmelse af velvære, så du får lyst til at komme igen.


Fysiurgisk massage er godt for hele kroppen

En fysiurgisk massage er godt for hele din krop og dens balance. Massagen er en dybdegående behandling, som løsner op for kroppens spændinger. Hos Rødovre Zoneterapi arbejder vi med massageformer, der er tilpasset lige netop dine behov. Vi arbejder med at styrke kroppens naturlige balance. Ved at løsne op for kroppens spændinger, hjælpes den til at nedbryde ophobede affaldsstoffer, som derved fjernes og lader kroppens naturlige energier flyde frit igen. Så massage hos Rødovre Zoneterapi vil kunne modvirke stress samt lindre smerter i led eller muskulaturen. Massagen stimulere blodcirkulationen, og den øger kroppens iltoptagelse, hvilket kan være med sænke blodtrykket og stressniveauet.

Derfor er en fysiurgisk massage godt for hele kroppen og immunforsvaret.


Sådan forgår en fysiurgisk massage

En fysiurgisk massage er individuel behandlingsform. Det betyder, at en fysiurgisk massage tager udgangspunkt i dig, og lige netop dine behov. Hos Rødovre Zoneterapi vil vi arbejde dybdegående med de relevante problemområder.

Du vil ligge afslappet på en briks under hele massagen. Vi arbejder udelukkende med hænderne, og bruges derfor ingen redskaber til massagen. Massagen er også meget individuel idet, vi hos Rødovre Zoneterapi lytter 100% til din krop, og dens signaler. Forskellige personer har forskellige smertegrænser, og det har vi konstant fokus på. Godt nok skal en fysiurgisk massage være effektiv, men den skal samtidig også være rar.

I løbet af massagen vil vi arbejde dybt ned i vævet og muskulaturen. Langtsomt men sikkert, vil vi løsne op for spændinger, og du vil opnå en ro og velvære i kroppen.

Hvorfor vælge en fysiurgisk massage?

Ordene fysiurgisk massage kan lyde meget hårdt. Men ordene betyder sådan set blot, at massøren arbejder dybt nede i muskler og væv. Da massagen både er ment som et effektiv redskab mod spændinger, men samtidig giver velvære og velbehag i kroppen, er denne massageform relevant i mange situationer.

Prøv fysiurgisk massage som en velvære massage, hvor du både får slappet af i krop og sjæl.

Eller prøv fysiurgisk massage, hvis du døjer med en sportsskade. Du vil opleve, at du kommer dig hurtigere over skaden med hjælp fra fysiurgisk massage. Og samtidig er det rart at få afspændt musklerne med en grundig massage.

Herudover kan fysiurgisk massage afhjælpe spændingshovedpine eller smerte i kroppen grundet forkerte arbejdsstillinger. Vi sidder ofte meget ned i løbet af en dag, desværre sidder vi tit i forkerte eller ligefrem ubehagelige stillinger. Med smartphones og tablets er man ofte slem til at side med meget bøjet nakke i længere tid. Spændinger i ryggen og nakken ved disse stillinger kan netop afhjælpes ved en fysiurgisk massage. Kort sagt – prøv fysiurgisk massage for større harmoni i krop og sind.

Fysiurgisk massage har følgende fordele

  • Fysiurgisk massage afspænder muskler og led.
  • Fysiurgisk massage nedbryder kroppens ophobede affaldsstoffer.
  • Fysiurgisk massage kan være lindrende i forhold til sports- og muskelskader.
  • Fysiurgisk massage øger balancen i krop og sjæl.

Bestil en fysiurgisk massage ved at kontakte Rødovre Zoneterapi.

Du kan også læse mere om fysiurgisk massage her.